SolLounge

 

Zonnestudio in Nijmegen

In Nederland kennen we druilerige kille winters en natte zomers. Het is fantastisch voor alle natuur en het maakt Nijmegen mooi groen, maar mensen hebben ook warmte en zonlicht nodig. Jouw lichaam heeft licht nodig om Vitamine D aan te maken. In de winter hunkeren we naar de zomer en dromen dat we ontspannen liggen aan zee of zwembad, terwijl de zon ons verwarmt. In Nederland is de kracht van de zon alleen in de lente en zomer krachtig genoeg om vitamine D aan te maken en niet iedereen kan elke maand even naar warmere oorden vliegen. Een zonnebank biedt uitkomst.

Met plezier adviseren we je vakkundig welke Ergoline zonnebank geschikt is voor jouw huid en jouw doel. Wil je een lekker huidskleurtje krijgen of behouden, je huid voorbereiden op een zonnige vakantie of de doorbloeding van je huid verbeteren? Het kan bij ons allemaal. Al 10 jaar wijzen we onze klanten de weg naar een veilig en gezond gebruik van een zonnebank.

De openingstijden van SOLLOUNGE in Nijmegen zijn zeer ruim. Of je nu even een moment voor jezelf hebt als de kinderen op school zijn, of dat je na een stressvolle werkdag even wilt ontspannen; je kunt bij ons terecht. Gun jezelf een energie boost wanneer het jou uitkomt.

 

Het belang van de zon

Voordelen van SOLLOUNGE in het kort

Geschoolde en ervaren medewerkers

Moderne meest veilige zonnebanken

Ruime openingstijden

Geen afspraak nodig

Meer vragen en feiten?