Zonnebanken

 

Bij SOLLOUNGE
heb je een ruime keuze aan Ergoline zonnebanken

Onze zonnebanken zijn in te stellen op basis van jouw voorkeuren.

 

 

Hieronder een overzicht van onze zonnebanken:

Ergoline Advantage 400-Max Tan Super Power

Omdat je er overal als door de zon gekust wilt uitzien, is in deze zonnebank een reflector ingebouwd. Zo worden ook moeilijk bereikbare plekken, zoals nek en schouders, egaal bruin. Je ligt lekker comfortabel doordat de acryl plaat waar je op ligt is voorgevormd. Als je het te warm krijgt laat je je verkoelen door een instelbaar koel windje dat je naar wens alleen op je gezicht of je hele lijf laat blazen. Daarbij is er een automatisch koelsysteem zodat oververhitting onmogelijk is. Om het af te maken is er de mogelijkheid om naar je eigen favoriete muziek te luisteren. Deze zonnebank is uitstekend geschikt voor beginners en gevorderden.

Ergoline Affinity 600-S Twin Power

Ook de ruim bemeten mens ligt op deze zonnebank comfortabel op het breed uitgevoerde bed van acryl. Iedere liefhebber van zon zal na een sessie kwiek en verfrist opstaan door het gebruik van Aqua Fresh & Aroma. Zo kun je niet alleen genieten van de Climatronic die ervoor zorgt dat de temperatuur aangenaam blijft maar ook van een vochtige mist en een lekkere geur. Voeg dat samen met jouw persoonlijke muziek die uit de subwoofer kom terwijl zelfs het licht jouw lievelingskleuren aanneemt, zou je bijna vergeten waar je voor komt: een perfecte tan, zonder witte vlekken of strepen! Deze zonnebank is uitstekend geschikt voor de wat gevorderde zon aanbidder.

Ergoline Affinity 800-S Twin Power

De zonnebank met 3 UVB spaghetti lampen voor een vitamine D boost. Uitermate comfortabel liggend kun je genieten van je eigen muziek. Het moderne bedieningspaneel lijkt op een vliegtuig cockpit uit de toekomst en is eenvoudig te bedienen. Zo stel je de gewenste kleur van het licht in, probeer dat maar eens met de echte zon! Ook een fijne verkoelende mist behoort tot de mogelijkheden en laten we niet de aangename instelbare aroma vergeten. Na een sessie voel je je als herboren, inclusief het perfecte kleurtje waar je voor kwam. Uitstekend geschikt voor degenen die vaker gebruik maken van een zonnebank.

Ergoline Prestige 1100-S Xtreme power

Dit paradepaardje heeft alles om de meest verwende geroutineerde zonnebank liefhebber tevreden te stellen. Van de 3 UVB spaghetti lampen voor de broodnodige Vitamine D tot een bedieningspaneel dat niet alleen knoppen heeft maar ook gesproken informatie geeft, is dit de ultra moderne zonnebank van Ergoline. Het zorgt ervoor dat de optimale temperatuur snel bereikt wordt èn tijdens de hele sessie stabiel blijft. Met ingebouwde reflectie zones wordt ieder moeilijk 3 plekje bruin. Je favoriete muziek beluisteren op een manier die je nog maar zelden hebt gehoord door een subliem 3D Sound systeem. Licht, verkoelende mist, lekkere aroma’s; het is allemaal mogelijk. En de techniek van deze topper staat voor niets; door de uitgebalanceerde combinatie van UV- en rood licht krijg je een fantastisch diep bruin kleurtje!

Ergoline Prestige 1400-S Xtreme power

Deze bruiningstunnel is het vlaggenship van Ergoline en uiteraard te vinden bij SOLLOUNGE. Vanzelfsprekend is deze innovatieve zonnebank voorzien van alle gemakken zoals ruim ligvlak, ingebouwde reflecties en stabiele temperatuur voor egale bruining. Ook aan de gemakken zoals Aqua Fresh & Aroma, een 3-D geluidsinstallatie voor het afspelen van jouw muziek en een complete lichtshow is gedacht. Hier we gaan nog een stapje verder; nadat je alles zo hebt ingesteld zoals je wilt, kun je jouw persoonlijke voorkeuren eenvoudig opslaan. De volgende keer hoef je geen tijd te verliezen met instellen; dat is met een zwaai van een kaart zo gepiept!

Ergoline Prestige 1600-S Xtreme power

Het nieuwe topmodel, Prestige 1600, zet met de verder ontwikkelde Hybrid Performance en Beauty Light LED een nieuwe maatstaf in de bruiningstechnologie. De unieke combinatie van UV en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Nieuw is ook de Personal Sunstyle. Door het indrukken van de keuzetoets ontvangt iedere klant zijn persoonlijke gewenste kleur. De complete Wellness-faciliteiten, inclusief de gemakkelijk te bedienen Bluetooth® -verbinding, bieden luxe op het hoogste niveau.